Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala segueix segon amb l'empat en el derbi comarcal (2-2)

El FC l'Escala empata contra la Marca de l'Ham i segueix una setmana més segon del grup primer de la Segona Catalana. Una jornada més comptarà amb els mateixos punts que el líder Bescanó que aquest cap de setmana també han empatat. El Sant Feliu que s'ha posat a 1 punt dels dos primers classificats.

El vent va deslluir el derbi altempordanès entre l’Escala – Marca de l’Ham. Els porters no podien fer bons serveis de porteria i les faltes no es podien tirar correctament. Van tenir-ho complicat realment els porters Joan Ureña i Dani Muñoz. El derbi altempordanès doncs es va acabant jugant i el marcador va ser de 2 a 2.

A la primera part, la Marca de l’Ham va fer el primer gol. En el minut 38, Abdou Boiro posava el 0 a 1.

Quatre minuts abans del gol dels visitants, l'Escala va reclamar penal perquè Jam Baldeh va caure a l'interior de l'àrea. L'arbitre no va xiular res.

A la segona part, en el minut 62, l’Escala empatava de penal. El jugador de la Marca de l'Ham va tocar la pilota amb la mà i l'arbitre no va dubtar en assenyalar el penal. Ignasi Massó va fer l’empat a 1.

Quan semblava que l’Escala feia un pas endavant, la Marca de l’Ham es tornava a posar per davant gràcies a l’encert de Jairo Garcia. No es va treure bé la pilota i el davanter va superar a Joan Ureña.

I quan faltaven 10 minuts, Jam Baldeh posava el definitiu 2 a 2. Primer xutava Argi, un jugador de la Marca va tocar la pilota i l'ex del Banyoles va fer entrar l'esfèric. El marcador ja no es va moure més.

Després del gol, l'Escala volia la victòria. Argi va fer un xut i va anar al travesser.

En el tram final del duel comarcal, Musa Fatty va ser expulsat amb vermella directa. Sembla que la falta que li va fer Andre Mabil no li va agradar massa. El jugador de l'Escala es va encarar amb el jugador visitant i tothom va entrar al camp a posar pau. Fatty va ser amonestat amb targeta vermella i Mabil amb targeta groga.

L'Escala doncs acaba la jornada amb 44 punts, mateixa puntuació que Bescanó que també ha empatat. Qui ha aprofitat aquests dos empats ha estat el Sant Feliu de Guíxols, que després de guanyar al Besalú per 7 a 0, s'ha posat a un punt de la primera i segona posició.