Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala té derbi comarcal després de perdre el liderat

El FC l'Escala té derbi altempordanès aquest diumenge contra la Marca de l'Ham després de perdre el liderat la setmana passada. Els blaugrana han començat el 2019 de manera molt irregular. Victòria contra el Cassà, derrota contra el Tossa i empat contra el Quart. 

El FC l'Escala no vol deixar escapar més punts a casa. Aquest diumenge a les 4 rep la visita de la Marca de l'Ham, actual equip de Dani Muñoz. Els escalencs són segons, després de l'empat del cap de setmana passat però tenen els mateixos punts que el líder Bescanó, mentre que els rivals són desens. El derbi altempordanès arriba en un moment en què els dos equips no passen pel seu millor moment. 

{{ tall Sepu, entrenador del FC l'Escala }}

En el partit de la primera volta, els blaugrana van guanyar per 0 a 2. Van valer els gols de Moha Chami i Ignasi Massó. 

En bàsquet, aquest cap de setmana, el sènior masculí d'Albert Comas té cita diumenge a casa a 2/4 d'1 contra el Palamós, el cué de la Tercera Catalana que només ha guanyat un partit. En el partit de la primera, els escalencs van guanyar a l'equip palamosí còmodament. 

El sènior femení aquesta vegada jugarà a casa dissabte a les 6 contra el Figueres. Els dos equips de la comarca es van trobar el passat 21 de desembre i el resultat va ser de 34 a 83. Va ser l'última actuació de la jugadora Eva Guinart. 

I en tennis taula, l'equip de la Superdivisió diumenge es desplaça a la pista madrilenya del San Sebastián de los Reyes. A la primera volta, l'Escala va gunayar per 4 a 1. I l'equip de Divisió d'Honor dissabte té compromís a la pista del Club Natació Sabadell, liderat per Ferran Brugada. Aquesta vegada, l'equip sabadellenc no comptarà amb el seu jugador estranger.

Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana l'equip+30 del Club Tennis l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar