Publicitat
Publicitat

Comencen les obres del circuit de Pump Track a Camp dels Pilans

Aquesta setmana han començat els treballs de construcció d'una pista de pump track al camp dels Pilans. Té un cost de 50 mil euros, serà la més gran de les comarques gironines i estarà a punt en menys de quinze dies.

El circuit s'està instal·lant a l'extrem sud de la zona d'esbarjo del Camp dels Pilans. Es tracta d'una instal·lació que serà útil als amants de la bicicleta de muntanya o de l'skate o d'altres esports amb vehicle de rodes sense motor. Es tracta d'un projecte que l'equip de govern s'havia compromès a executar durant aquest mandat.

Es calcula que els treballs estaran enllestit en no més de quinze dies. El pressupost ronda els 50 mil euros i els executa l'empresa Pump Track Park SL. Manel Ibarz n'és el dissenyador.

Un cop acabat serà el circuit més gran d'aquestes característiques arreu de les comarques gironines. Inclou tots els elements i dificultats per a fer les delícies tant de principiants com dels més experts.

El circuit està concebut sobretot com a espai d'entrenament per poder aplicar després les habilitats apreses a camp obert.

Aquesta setmana, els treballs se centren en marcar tot el circuït i en distribuir la quantitat de terra necessària per marcar els desnivells i les pendents adients. La setmana vinent s'acabarà de compactar i el darrer element serà l'asfalt per donar perdurabilitat al traçat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar