Publicitat
Publicitat

Es programa xerrada informativa pels Campus de Setmana Santa i estiu

L'Àrea de Joventut a través del punt juvenil l'Esbotzada ha programat un Campus Juvenil de Setmana Santa, que es sumarà al Campus d'estiu. També per ben aviat s'ha programat un curs de monitors de lleure.  Per explicar-ho tot es celebrarà una reunió informativa divendres de la setmana vinent.

El proper divendres 8 de febrer a dos quarts de nou del vespre i a l'Esbotzada s'ha programat una xerrada informativa sobre els Campus Juvenils programats per aquest any.La gran novetat és que es farà un Campus de quatre dies per Setmana Santa si les inscripcions arriben a la vintena.També s'han previst canvis pel Campus d'estiu pel que fa a les colònies  i a la última setmana.També parlant de jovent, són en marxa les inscripcions per un curs de monitors de lleure que s'ha de fer per Setmana santa.És un curs homologat per la Generalitat i necessari si es vol treballar en Casals, menjadors escolar o d'altres feines relacionades amb el jovent.

Recordem de nou, la reunió informativa sobre els Campus i el curs de monitors es celebra el proper divendres 8 de febrer a dos quarts de nou del vespre a l'Esbotzada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar