Publicitat
Publicitat

Plànol-guia comercial de l'Escala

La UBET edita un plànol-guia de l'Escala per a poder ajudar els visitants a orientar-se. Inclou dades genèriques dels atractius turístics de l'Escala i també d'exclusius de les botigues associades a la UBET.

Els comerços agremiats a la UBET disposen des d'aquest mes d'un plànol-guia de l'Escala pensat especialment per a poder guiar els visitants. Es tracta d'una eina que, a banda del plànol vialer de la població, inclou els punts d'interès del municipi, però també un apartat amb les dades de contacte de totes les botigues i vals de descompte als comerços que formen part de la UBET. Un producte, en definitiva, exclusiu del comerç agremiat per poder exercir, de fet, com a informadors turístics. Un projecte que l'actual junta directiva tenia en cartera de fet, des d'abans de constituir-se i que finalment ha vist la llum.

Aquest plànol guia serà, en definitiva, l'últim projecte executat per la junta actual. I és que en la propera assemblea de socis, convocada per al 22 de febrer,  venç el mandat per al qual van ser escollits. La junta en pes ha dit i redit que deixa els càrrecs un cop complert el mandat. El procés per al seu relleu ja és obert. De fet, el termini per a presentar candidatures està obert fins el 4 de febrer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar