Publicitat
Publicitat

Disset reconeixements a la 3a Festa de l'Esport de l'Escala

Aquest divendres s'ha celebrat la tercera edició de la Festa de l'Esport de l'Escala, en què s'ha reconegut a un total de disset esportistes o clubs. L'acte s'ha celebrat al Museu de l'Anxova i de la Sal.

El museu de l'anxova i de la sal, va acollir per tercer any consecutiu la festa de l'esport. Un espai que queda petit, per un esdeveniment que va creixent any rere any. Seguint la línia d'edicions anterior, l'acte era presentat per Ivan Garcia, presentador i coordinador dels programes esportius dels mitjans locals. Primer era el torn dels parlaments més institucionals, a càrrec de l'alcalde Víctor Puga i el regidor d'esports Josep Bofill. Els dos remarcaven el bon moment que viu l'esport local.

Josep Bofill també destacava la quantitat d'esports diferents que poden practicar-se a l'Escala, per això va fer especial èmfasis a les instal·lacions locals, importants pel dia a dia de les entitats esportives. 

Enguany el conferenciat convidat va ser Lluís Sala, un dels re adaptadors del Girona FC. Qui va donar consells i va comentar els beneficis de l'esport . Tot seguit era el torn del vídeo resum, amb les millors imatges dels disset premiats. Ja al tram final de la festa arribaven les mencions personals de cada esportista, entitat o club.El primer i considerada la gesta del 2018 va ser el debut a primera divisió del futbolista Valery Fernández qui ha debut amb el Girona FC de la millor manera possible. Fernández present a l'acte, va recollir el premi enmig d'una forta ovació.

Els premis continuaven amb el palista Norbert Tauler, campió de Catalunya i Espanya infantil. El regatista Marc Verdaguer recollia el premi pel seus mèrits a la calsse A i en J70.  Pel que fa equips eren premiats el Sub23 de tennis taula, el Junior femení del Club bàsquet l'Escala per la seva brillant temporada, els equips benajmí promoció i prebenjamí per les seves bones temporades i per les bones actuacions dins el terreny de joc. També ho feien els joves regatistes infantils del Club Nàutic l'Escala o l'equip de petanca del CER L'Escala. Les germanes Radsma destacaven pels seus bons resultats en la modalitat tanca, Nil Cebrià integrant del club Yama Arashi del CER era premiat per la seva medalla d'or en categoria cadet estil Jumite de Jujistu. En motor Miguel Pérez i Àlex Loza recollien les felicitacions pels seus bons resultats a la Copa Catalana AnpaEn l'apartat de Nova Creació, enguany era premiat el club club ciclista Esquenapelats. En la categoria de reconeixement a la trajectòria, el guardonat d'aquest any era Francesc Targa, membre fundador del Club Tennis l'Escala.  A títol pòstum, també va ser reconegut Nando Muñoz, que va morir l'any passat a l'edat de 62 anys. Va ser un dels navegants pioners en vela oceànica i formava part de la junta directiva del CN l'Escala.La festa finalitzava amb la foto de grup de tots els esportistes escalencs. Aquesta nit al programa Esports 10, fa un ampli repàs a la festa amb totes les imatges, el vídeo resum i entrevistes a tots els protagonistes. Aquesta nit a partir de dos quarts de deu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar