El segon equip del CER l'Escala guanya al Peñaskal i continua viu (6-0)

El segon equip del CER l'Escala guanya clarament al Peñaskal per 6 a 0 i manté l'esperança de salvar la categoria de Divisió d'Honor. Aquesta jornada Iker González, Norbert Tauler i Francesc Fontanet han fet dos punts cadascú. S'ha de destacar que el rival no va portar el seu jugador estranger.

El segon equip del CER l'Escala guanya per 6 a 0 al Peñaskal i continua una setmana més fora de la zona de descens. El partit va ser completament diferent que el de la primera volta, on el conjunt escalenc va imposar-se els dobles per un ajustat 3 a 4. El motiu? Doncs el Peñaskal, aquest equip de Vizcaia, no va comptar amb el rus Nikita Kirillov, un jugador que va fer dos punts el passat 15 de desembre.

En el primer enfrontament, Iker González va derrotar per la via ràpida a Daniel Mateos. Els resultats: 11 a 1, 11 a 3 i 11 a 3. González no va suar massa per aconseguir l'1 a 0.

En el segon duel, Norbert Tauler es va desfer de Pedro David Granko per 3 a 0. Els onzes que van costar més van ser el primer i el tercer. Els marcadors: 12 a 10, 11 a 5 i 11 a 9.

En el tercer partit, Francesc Fontanet va celebrar el seu tercer punt a la Divisió d'Honor gràcies a la victòria contra Jorge Mateos per 3 a 1. L'onze que va ser més disputat va ser el quart. Els resultats: 11 a 7, 11 a 5, 6 a 11 i 11 a 9. Recordem que Fontanet havia superat en la jornada 2 al jugador del Borges, David González, i a la jornada 6 al jugador del Valladolid, Alberto Martínez.

En el quart enfrontament es va confirmar la victòria contra el Peñaskal amb el triomf d'Iker González sobre Pedro David Granko per 3 a 1. Els marcadors: 11 a 7, 11 a 6, 8 a 11 i 11 a 6. González feia el seu segon punt individual de la tarda i el seu punt número 18 a la Divisió d'Honor.

En el cinquè duel saltaven a la pista Francesc Fontanet i Daniel Matos. El jugador local es va imposar per un clar 3 a 0 i anotava el seu segon punt de la tarda i el quart punt de la temporada. Els resultats: 11 a 2, 11 a 2 i 11 a 3.

I el 6 a 0 final el signava Norbert Tauler que va superar a Jorge Matos per 3 a 0. El de Palafrugell aconseguia el segon punt de la jornada i el dissetè punt del curs. Els marcadors: 11 a 4, 11 a 5 i 11 a 3. Resultat final: CER l'Escala 6, Peñaskal 0.

El segon equip del CER l'Escala la pròxima jornada visita la pista del Club Natació Sabadell.