Publicitat
Publicitat

Neix l'espai Espores, grup impulsor de la CUP a l'Escala

Neix "Espores", un espai popular de reflexió que vol articular un projecte alternatiu de poble partint de conceptes com la sobirania popular. S'erigeixen com a grup impulsor de la CUP a l'Escala, tot i que neguen que presentar-se a les eleccions sigui una prioritat.

Amb la prioritat d'articular un nou projecte de poble a l'Escala s'ha presentat un nou espai popular de reflexió escalenca. Un grup que es marca com a prioritat l'articulació de propostes alternatives en matèria de sobirania popular, problemàtica de la dona, qüestions de treball, habitatge o salut. El grup neix quan falten menys de quatre mesos per a les eleccions municipals. No obstant, apunten que la seva prioritat no és articular una candidatura si no presentar un projecte de poble compartit realitzat des de la base amb propostes alternatives.

El grup va fer la seva presentació en societat davant una vintena de persones a les instal·lacions del CER. A partir d'ara convocarà reunions quinzenals. Ha obert un blog propi on aniran penjant les propostes sorgides dels seus debats. Sempre amb la finalitat d'anar articulant un projecte en positiu, propositiu.

Des d'Espores s'insisteix que la seva prioritat no és presentar-se a les eleccions. Però no neguen la possibilitat de fer-ho si el debat de les properes reunions els hi porten. Ideològicament se senten propers a la CUP. D'aquí que s'autoanomenen "grup impulsor de la CUP a l'Escala.

El bloc d'Espores és www.grupimpulsordelacupalescala.home.blog . Serà l'espai a través del qual es divulgaran els documents i propostes que vagin sorgint de les successives reunions. La de presentació la van fer al CER, però tenen previst obrir un local propi aviat. Les reunions es faran regularment cada primer i tercer dilluns de mes, a les set de la tarda.Entre les primeres activitats previstes, pel dissabte 16 de febrer s'ha programat la presentació del llibre "Ecologia i república; pel dissabte 9 de març, un acte pel dia de les dones. També preveuen fer una taula rodona sobre sobirania digital i tecnològica en un dia per determinar del mes d'abril.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar