Publicitat
Publicitat

Assemblea de militants del PDECat

Robert Bosch no descarta encapçalar la candidatura del PDECat a les properes eleccions municipals. Hi estaria disposat si es presenta per la marca Junts per Catalunya. Dijous s’ha convocat la militància per decidir si es presenten sota aquesta marca o si s’adscriuen a la marca Primàries. Bosch opta sense embuts per Junts per Catalunya.

Els militants de l'antiga Convergència a nivell local escalenc son convocats dijous vinent a una assemblea per decidir amb quina marca es presenten a les eleccions municipals del mes de maig vinent. Segons va explicar el seu portaveu actual, Robert Bosch, a l'entrevista d'aquesat setmana a l'espai La Casa de la Vila, sobre la taula hi ha dues opcions: fer-ho amb el nom de Junts per Catalunya o incorporats al moviment "Primàries". Personalment, Robert Bosch es decanta, sense matisos per fer-ho com a Junts per Catalunya.

Per a Robert Bosch, Primàries pot ser una bona idea, però considera que és un projecte monopolitzat per persones que havien estat a l'esfera d'ERC.

Amb tot plegat, malgrat que fa uns mesos havia dit que renunciava a encapçalar la candidatura del PDECAT, ara, si la marca és Junts per Catalunya, es posa a disposició del partit pel que calgui, fins i tot anar per primer cop de cap de llista, si la militància li ho demana.

A l'entrevista d'ahir, Bosch va reiterar que, a parer seu, l'Ajuntament de l'Escala acabarà el mandat actual amb els mateixos reptes que tenia ara fa quatre anys, i que resumia en tres conceptes: atenció a la gent gran, qualitat del turisme i planificació urbanística.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar