Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala perd el liderat amb l'empat contra el Quart (1-1)

Per primera vegada, el FC l'Escala perd el liderat del grup primer de la Segona Catalana. Amb l'empat a 1 d'aquesta jornada contra el Quart, els escalencs baixen a la segona plaça mentre que el Bescanó ha pujat a la posició més alta. Ara bé, Bescanó i l'Escala tenen els mateixos punts (43). 

S'escapen els primers punts a casa. Després de vuit victòries consecutives, el FC l'Escala empata al Nou Miramar a 1 contra el Quart, un resultat que serveix al Bescanó assaltar la primera posició del grup primer de la Segona Catalana. 

El FC l'Escala s'avançava a les acaballes de la primera part amb un gol a pilota parada. Moha Chami va treure el corner i Zhou Moustakim va rematar de cap superant la porteria defensada per Ivan Romero. Primer gol de la temporada del dorsal 12 escalenc. 

I a la segona part, en el minut 70, el Quart va equilibrar el partit. Mahamadou Konte va treure aquesta falta, un jugador del Quart remata però Joan Ureña l'atura amb el peu, però el xut d'Omar Mohamed va anar cap a dins. El marcador ja no es va moure més. 

S'ha de destacar que l'Escala a la primera part va tenir una múltiple ocasió. Ignasi Massó va xutar i la va tocar el porter, Moha Chami va estavellar la pilota al pal i la centrada d'Argi no va acabar amb un remat entre els tres pals d'Osman Caceres. 

I el Quart va ser tenir dues aproximacions que no van acabar amb encert. La primera, aquesta. I la segona aquesta. 

El partit va acabar amb un corner a favor de l'Escala. 

La pròxima jornada, l'Escala torna a jugar a casa aquesta vegada contra la Marca de l'Ham, actual equip de Dani Muñoz. Per la seva banda, el Quart tindrà cita contra el Camprodon. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar