Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala juga diumenge a les 12h

El FC l'Escala obre la segona volta a casa del grup primer de la Segona Catalana contra el Quart i el segon equip del CER l'Escala es juga la permanència a la Divisió d'Honor a casa contra el Peñaskal. Aquest cap de setmana els dos equips de bàsquet descansen, igual que l'equip de Superdivisió de tennis taula. 

El FC l'Escala aquest diumenge a les 12h juga el primer partit de la segona volta a casa contra el Quart, després de perdre la jornada passada contra el Tossa de Mar per la mínima. Els de Sepu volen defensar el liderat perquè aquesta jornada perilla, ja que els immediats perseguidors són a dos punts dels escalencs. Aquest cap de setmana el Bescanó es desplaça al camp del Besalú i el Sant Feliu de Guíxols visita el camp del Caldes de Malavella. 

I l'altre partit que es disputarà aquest cap de setmana és el del segon equip del CER l'Escala de tennis taula. L'equip de Divisió d'Honor es juga la permanència davant el Peñaskal aquest dissabte a les 6 de la tarda. Els escalencs en el duel de la primera volta van imposar-se per un ajustat 3 a 4 en els dobles. Tot el pes del segon equip el porten les joves promeses del club, Iker González i Norbert Tauler, ja que no s'ha pogut incorporar un primer jugador. 

{{ tall David González, delegat del CER l'Escala }}

Aquest dissabte i diumenge no hi ha partits de bàsquet ni tampoc del primer equip de tennis taula. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar