Publicitat
Publicitat

El preparador físic del Girona FC serà el conferenciant de la Festa de l'Esport

Aquest divendres, l'Escala acull un any més la Festa de l'Esport que en aquesta edició reconeixerà a un total de 17 esportistes, grups i clubs diferents que van destacar el 2018. L'acte seguirà la mateixa tònica que les altres edicions: conferència, vídeo amb les millors imatges de l'any passat i entrega de premis. 

El Museu de l'Anxova i de la Sal serà per tercer any consecutiu l'escenari escollit per fer la Festa de l'Esport, que serà divendres a partir de les 8 del vespre. Es tracta d'una nit on es reconeix la tasta dels esportistes escalencs durant el darrer any. En aquesta edició s'entregaran un total de disset reconeixements a títol individual o a equips. L'acte seguirà essent com els altres anys: conferència, enguany a càrrec de Lluís Sala, preparador físic del Girona FC, vídeo amb les millors imatges del 2018 i l'entrega de premis. 

Un dels premiats serà el futbolista Valery Fernández per haver debutat a la Primera Divisió de futbol amb el Girona. És la gran gesta del 2018. Feia més de setanta anys que cap escalenc competia a la màxima categoria. També es premiaran a l'equip sub23 del CER l'Escala de tennis taula per haver conquerit el campionat d'Espanya a Antequera per equips, al palista Norbert Tauler per haver guanyat el Campionat d'Espanya a Antequera en la categoria infantil, al regatista Marc Verdaguer per haver quedat sots-campió d'Espanya de Catamarans de la Classe A, els bons resultats del motoristes de la secció del CER l'Escala, Àlex Loza i Miguel Pérez, les bones actuacions de les atletes Àfrica i Aitana Radsma, la medalla d'or de Nil Cebrià en el Torneig de Catalunya d'arts marcials i els resultats de la base del futbol i bàsquet, a destacar el junior femení per haver guanyat els 22 partits en la fase regular.

També tindran un reconeixement la nova escola de ciclisme, l'equip de regates infantils per participar en el Circuit Català de la Classe Infantil Optimist, Francesc Targa, qui ha estat president del Club Tennis l'Escala durant dues dècades i els jugadors de petanca Francesc González, Francisco Moreno i josep Maria Quintana. 

La Festa de l'Esport recordarà també a Nando Muñoz que va morir recentment a l'edat de 62 anys. Muñoz, metge de professió i resident a l'Escala va ser un dels navegants pioners en la vela oceànica. Des del 2003 formava part de la junta directiva del Club Nàutic l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar