Publicitat
Publicitat

En marxa l'ampliació de l'hotel Nieves Mar

Avancen a bon ritme les obres d'ampliació de l'Hotel Nieves Mar. La primera fase, amb una inversió propera als 4 milions d'euros, suposarà afegir 30 habitacions més a l'hotel. RV Hotels preveu reobrir l'hotel ampliat la primavera vinent.

Aprofitant els mesos d'hivern, els treballs d'ampliació de l'hotel Nieves Mar estan avançant a molt bon ritme. Els operaris estan treballant de valent en la primera fase d'ampliació que suposarà la incorporació de 30 noves habitacions a les que ja hi havia i la millora de les instal·lacions de l'antic edifici, preparant-les ja per a la segona fase d'ampliació.

Aquesta primera fase d'ampliació tindrà un cost que rondarà entre 3 i 4 milions d'euros i es preveu enllestir-la abans de la Setmana Santa vinent. La segona fase, encara més ambiciosa que aquesta primera suposarà la reconversió de tota la zona de piscines i pistes esportives. Suposarà doblar la capacitat de l'hotel amb la incorporació de 130 habitacions més. RV Hotels té la intenció d'emprendre aquesta ampliació tant aviat com pugui, però el calendari encara és incert.

De moment, l'empresa està molt satisfeta de la seva primera temporada al capdavant d'una instal·lació històrica com l'hotel Nieves Mar.

L'hotel Nieves Mar es va construir l'any 1976. La família Ballester el va gestionar fins l'any 2015, quan van decidir tancar-lo. Després de romandre dues temporades tancat, va reobrir la primavera passada, ara en mans del grup RV Hotels. Actualment dóna feina a 25 persones.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar