Publicitat
Publicitat

Rafel López explica detalls de L'Escala vila del llibre

El regidor de cultura i joventut, Rafel López, va explicar al programa La Casa de la Vila tots els detalls de les activitats de l'Escala Vila del llibre. També va parlar dels nous espais d'estudi Víctor Català, de l'arxiu, de l'Alfolí i de les novetats relacionades amb els joves com la presentació d'un nou campus de setmana santa el proper 8 de febrer. 

Rafel López, regidor de cultura i joventut de l'Escala, ha visitat aquesta setmana els estudis de canal 10 per compartit mitja hora amb els espectadors i explicar detalls de les properes activitats relacionades amb la seva regidoria. Precisament el pròxim mes de Febrer arriba 'L'Escala Vila del llibre' una activitat literària i que converteix l'Escala en el primer poble de Girona en acollir aquesta proposta que ja té més d'una quarantena d'activitats programades i on l'Escala afegeix novetats i molta personalitat.

Durant l'entrevista també parlava  dels espais d'estudi Víctor Català, fins ara amb l'Alfolí de la sal i el Clos del Pastor com espais imprescindibles d'estudi. Ara però cal afegir un nou espai, l'ermita de Santa Reparada, un entorn important per Caterina Albert, Víctor Català. 

 

Ja al tram final de l'entrevista, Rafel López parlava de la bona feina feta des de joventut amb iniciatives importants amb les quals estan treballant i també amb la presentació d'un nou campus el proper 8 de febrer. Després de l'èxit del campus d'estiu aquest any arriba la primera edició del campus de setmana santa. 

  

L'entrevista a La Casa de la Vila es pot visionar en diferents re-emissions per TDT o també veure íntegre a www.canal10.cat, dins la programació a la carta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar