Publicitat
Publicitat

Xavi Garcia i Pol Morral tornaran a la Panda Raid

El pròxim mes de març, els dos pilots, Xavi Garcia i Pol Morral, tornen per cinquè any a la Panda Raid. Es tracta d'una cursa amateur de llarga distància a bord d'un Seat Panda al Marroc. La prova està composada per diferents etapes que posen a prova les capacitats físiques i mentals dels participants.

La Panda Raid tornarà a tenir per cinquè any consecutiu representació escalenca. A falta de dos mesos per l'inici de l'aventura, els dos pilots escalencs, Xavi Garcia i Pol Morral, han confirmat la seva participació en els mitjans de comunicació locals. Recordem que l'anterior edició van quedar a una més que meritòria tercera posició. Aquest ha estat un dels motius pels quals volen tornar a viure aquesta experiència al Marroc.

El cotxe continuarà essent el mateix. El que estan fent ara Garcia i Morral és preparar de la millor manera al Sed Panda de color blau.

Recordem que aquesta competició que es fa al continent africà, tot i ser amateur consta d'etapes complexes, on està prohibit fer servir el GPS i on l'aventura, el sentit comú i un bon cotxe són els millor aliats. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar