Publicitat
Publicitat

Anna Sánchez és la nova delegada del Banc de Sang a l'Escala

Anna Sánchez és la nova delegada del Banc de Sang a l'Escala, en substitució de Ramon Ministral, ja que ell va plegar després de més de 30 anys en el càrrec. Sánchez s'estrenarà en la primera donació de sang d'aquest 2019, que serà dijous vinent. 

Anna Sánchez pren el relleu de Ramon Ministral com a delegada del Banc de Sang a l'Escala. Sánchez treballa com a administrativa al Centre d'Atenció Primària escalenc i és coneixedora del sistema sanitari i de la necessitat que hi ha de les donacions de sang i plasma, d'aquí la seva implicació. S'estrenarà la setmana que ve com a delegada, en la primera campanya que es farà aquest 2019 a l'Escala.

La incorporació de l'Anna Sánchez també porta dos canvis: a partir d'ara les donacions es faran els dijous a la tarda i al CER. Fins ara es programaven els divendres i a Can Masset. Aquest canvi d'ubicació i de dia pretén arribar a més població i intentar augmentar el número de donacions. 

La pròxima donació de sang a l'Escala serà el dijous 24 de gener a la sala gran del CER a partir de dos quarts de cinc de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar