Publicitat
Publicitat

Tibu fitxa pel FC l'Escala i Richy Hurtado marxa a Andorra

El FC l'Escala comença aquest cap de setmana la segona volta al camp del Tossa de Mar amb una cara nova dins el vestidor, la de David Pedro Bermudez, conegut en el món del futbol per Tibu. El porter rosinc ve a cobrir la baixa de Dani Muñoz. El nou fitxatge de l'Escala ha jugat a la Primera Divisió d'Andorra.

El FC l'Escala, que aquesta setmana ha fitxat a Tibu per cobrir la baixa vacant de Dani Muñoz, enceta dissabte a la tarda, a 2/4 de 5, la segona volta del grup primer de la Segona Catalana al camp del Tossa de Mar, un equip que va perdre al Nou Miramar el passat 3 de setembre amb els gols d'Ignasi Massó i Emilio Román. Els de Sepu són líders amb 5 punts més respecte Sant Feliu de Guíxols i Bescanó.

Per la seva banda, el Tossa de Mar, vuitè a la taula, està passant pel seu pitjor moment ja que en els 5últims partits ha perdut quatre enfrontaments. L'última victòria del rival de l'Escala va ser el passat 18 de novembre contra el Bosc de Tosca. 

En bàsquet, el sènior masculí diumenge a 2/4 de 5 visita la pista del Salt, novè classificat, després de la victòria en el derbi altempordanès contra l'Adepaf de Figueres. Els d'Albert Comas s'enfronten a un Salt que va punxar el cap de setmana passat a la pista del Palamós, el cué de la categoria que encara no havia aconseguit cap victòria.

{{ tall Albert Comas, entrenador del CB l'Escala }}

El sènior femení dissabte a 3/4 de 7 tenen compromís a la pista del Cassanenc, onzè a la taula, després de guanyar el cap de setmana passat al Sarrià de Ter. Les escalenques afronten el primer viatge del 2019 amb ganes de sumar una nova victòria.

En tennis taula, el primer equip del CER té doble cita aquest cap de setmana. Dissabte juga a casa, a les 11, contra l'Híspalis de Sevilla, cinquè a la classificació, i diumenge a 2/4 d'1 visita la pista del Cajasur Priego de Còrdova, segon a la Superdivisió Masculina.

Pel que fa al segon equip, el de Divisió d'Honor, obre la segona volta demà dissabte a les 4 de la tarda a la pista del Borges.

I en cros, l'Escala acull la quarta prova del circuit comarcal de cros, que coordina el Consell Esportiu de l'Alt Empordà. Enguany la prova es desenvoluparà a l'aparcament Francesc Macià i no al camp del Pilans com l'any passat L'edició anterior aquest esdeveniment va reunir a 400 nois i noies. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar