Publicitat
Publicitat

XXè premi Víctor Mora de narrrativa breu

Dissabte es fa l’acte de lliurament del vintè Premi Víctor Mora de Narrativa Breu. L’acte comptarà amb la presentació del documental “Capitán Trueno, de la Il•lusió al mite” i presentació dels eixos de la convocatòria de 21è concurs.

El premi de narrativa breu Vícttor Mora ha complert vint anys d'existència. Dissabte ho celebrarà amb el lliurament de premis de la vintena edició més un seguit d'actes vestits com a homenatge a la figura de l'escriptor i guionista conegut sobretot com a pare del Capitán Trueno. Presentació deldocumental "Capitán Trueno, de la il·lusió al mite" i tertúlia posterior completaran una jornada que engegaà a dos quarts de sis a la sala d'actes de l'Ajuntament de l'Escala.

Pel que és estrictament el concurs, aquest s'ha anat fent un lloc en el món literari català. Aquest a any s'han  rebut poc més de mig centenar d'origiinals. Un delstre difencials del concurssss és queu el mateix dia que es fa públic el veredicte ja es presenta el llibre que recull la narració guanyadora i les finalistes.

L'actee dissabte faràreferència al concurs de 2018.. . .  De ca futur, el primer compromís que té la fundació anirà lligat a la celebració de La vila del Llibre, el mes de febrer vinent.

Fayos 03



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar