Publicitat
Publicitat

El vicio del poder o El gran baño a la pantalla gran

'El vicio del poder' o 'El gran baño', les estrenes més destacades de la setmana. Les acompanyen animació i cinema d'autor. 

Arriben de nou a divendres, aquest el primer sense llums de nadal, amb ressaca post globus d'or i amb moltes novetats a les sales. De fet la carrera pels premis Oscars ja ha començat per això al llarg dels propers dies cada setmana hi haurà films nominats.  Aquesta setmana arriba una d'elles 'El vicio del poder' drama polític amb tocs d'humor negre.

L'actor Christian Bale protagonitza el film  i es posa a la pell de Dick Cheney, un callat buròcrata de Washington que va acabar convertint-se en l’home més poderós del món com a vicepresident dels EUA durant el mandat de George W. Bush. Va causar tal impacte al seu país i a la resta del món, que les conseqüències encara ressonen avui en dia. Per aquest paper Bale, ha rebut el globus d'or com a millor actor de comèdia o musical, i de nou ha transformat el seu cos per tal d'oferir el màxim realisme. Completen el repartiment Steve Carrell i Amy Adams, entre d'altres.

}}

Des de França arriba una de les comèdia més taquilleres de l'any passat, amb més de 4 milions d'espectadors. 'El gran baño' comèdia escrita i dirigida per Gilles Lellouche arriba amb l'etiqueta de tenir el mateix to i esperit que la clàssica 'Full Monty'. 

Un grup d'homes que travessa la crisi dels 40 decideix posar en marxa un pla per revitalitzar la seva rutina i donar un canvi a les seves vides. És per això que decideixen formar el primer equip masculí de natació sincronitzada, però per aconseguir-ho hauran de deixar de banda els prejudicis i trencar amb els estereotips.  Mathieu Amalric, Guillaume Canet, Benoît Poelvoorde, Jean-Hugues Anglade, Virginie Efira i Leïla Bekhti protagonitzen aquest film que promet fer passar una bona estona

I també des de França arriba el film d'animació de la setmana 'Astérix: El secreto de la poción màgica', que se centra en el secret millor guardat de tota la Gàl·lia: la recepta de la poció màgica de Panoràmix, amb la qual els personatges de la sèrie de còmics 'Astèrix el Gal' adquireixen una força sobrenatural. En aquesta cinta, el druida Panoràmix pateix una caiguda, que el fa reflexionar i decidir que ha arribat l'hora d'assegurar el futur del seu poble. Acompanyat per l'Astèrix i l'Obèlix, s'endinsa en la recerca per tota la Gàl·lia d'un talentós i savi druida a qui pugui transmetre-li el secret de la poció.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar