Publicitat
Publicitat

La UBET fa balanç de la campanya de Nadal

La UBET fa un bon balanç de la campanya comercial de Nadal i engega amb il•lusió les rebaixes de gener. El mes vinent, la junta actual deixarà els càrrecs i s’ha d’escollir un nou equip.

El mes de desembre, amb la campanya de compres de Nadal i Reis ha deixat unes xifres molt positives de vendes i d'afluència de turistes, segons el balanç que n'ha fet aquesta setmana la UBET. El seu president, Narcís Peraferrer considera que la campanya de Nadal s'ha de considerar com una de les principals de l'any.

Això ho ha explicat en la setmana d'obertura de les rebaixes de gener. Unes rebaixes que, a l'Escala, tenen un impacte menor que, per exemple, les de l'estiu.

Les rebaixes, al comerç local de l'Escala, tenen també un perfil ben diferent de les de grans superfícies a les quals, denuncia Peraferrer, sovint els productes que s'ofereixen rebaixats no son els de l'última temporada.

I ara, a banda de les rebaixes, el comerç local entra en els mesos més fluixos de tot l'any.

Aquest és l'últim hivern de Narcís Peraferrer com a president de la UBET. I és que ha complert el mandat de quatre anys i sempre havia dit que ell i el seu equip s'havia compromès per un únic mandat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar