Publicitat
Publicitat

El Molí de l'Escala, entre els 100 millors de l'estat

L'hotel-restaurant El Molí de l'Escala entra a la llista dels 100 millors restaurants de l'Estat Espanyol de la plataforma de reserves online "El tenedor". Ocupa el lloc 56. És el quart restaurant gironí i el setzè de Catalunya.

El Tenedor, una plataforma de reserves online amb més de 50 mil restaurants d'onze països a la seva base de dades i més de dotze milions d'opinions d'usuaris ha publicat el seu rànquing dels 100 millors restaurants d'Espanya 2018. El llistat valora la qualitat del servei, la decoració i la gastronomia dels establiments i s'elabora a partir de l'anàlisis dels milions de comentaris que apareixen a les millors guies de restaurants. Al llistat hi apareix el restaurant escalenc El Molí, en el lloc 56, essent el setzè a nivell català i el quart gironí. El xef Jordi Jacas se'n mostrava avui molt satisfet, sobretot pel fet que el rànquin hagi estat elaborat a partir de l'opinió dels usuaris després que hagin fet ús del servei.

Un dels punts que més ha destacat Jacas d'aparèixer en aquest rànquing és la volada que està prenent al seu restaurant el servei de reserves per internet.

El rànquing dels cent millors restaurants d'Espanya és encapçalant pel restaurant de Martín Berasategui a Lasarte-Oria. El millor català és l'Oria, a Barcelona, en el setè lloc general; i el millor gironí és Ca l'Enric, de la Vall de Bianya, en el dissetè lloc del ranquing.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar