Publicitat
Publicitat

Reconstrucció de la Riba petita

L'Escala ha començat aquesta setmana la reconstrucció de la Riba petita, malmesa pel temporal de novembre. L'estructura de formigó va patir danys importants i per l'ajuntament era una prioritat recuperar aquest espai tant emblemàtic per la vila. 

Les obres per refer la Riba petita de l'Escala, que va quedar malmesa pel temporal del novembre, ja han començat. Els treballs de restauració s'han iniciat aquesta setmana i la intervenció consistirà a recuperar l'estat original de l'estructura de formigó un espai amb molt de simbolisme i escenari principal de les havaneres d'estiu. L'espai és competència de Costes i fins ara l'Ajuntament estava a l'espera de rebre tota la documentació per actuar sobre la zona. Es tracta d'una intervenció menor, però molt necessari per a la identitat del poble. Durant aquest procés de neteja i millores també s'ha recuperat el norai històric que el temporal va arrencar.

{{ tall -- Víctor Puga Alcalde de l'Escala }}

Els treballs no s'allargaran més de dues setmanes i consistiran a refer l'estructura i recuperar l'estat d'abans del temporal. La zona malmesa esta tancada per evitar l'accés dels vianants fins finalitzar la reconstrucció. Recordem que tot i les seves funcions d'escenari i espai emblemàtic, la riba actua com a fre de les onades per a les construccions a primera línia de mar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar