Publicitat
Publicitat

Joan Ball·llosera deixa el PP però continua com a regidor

Joan Ball·llosera, el portaveu del PP a l'Escala ha deixat de ser afiliat al Partit Popular des de l'1 de gener. Ha posat l'acta de regidor a disposició del partit, un lloc que seguirà ocupant fins que la formació li trobi una alternativa. Les discrepàncies amb Girona han estat el motiu del trencament.

El regidor i portaveu del Partit Popular a l'Escala Joan Ball·llosera s'ha donat de baixa com a militant del PP, tot i que continua com a regidor.Ball·llosera, segueix compartint la filosofia dels populars però està totalment en contra de com s'està gestionant des de Girona.Explica que s'estava preparant una alternativa necessària a la direcció gironina del partit, una opció que va boicotejar Xavier Garcia Albiol.Ball·llosera creu que els vots dels escalencs , tot i que van esser per ell, pertanyen al Partit Popular, i és per això que ha posat a disposició del partit l'acta de regidor.Ara toca a la formació decidir si volen que segueixi o que el seu lloc l'ocupi un altre membre de la llista que es va presentar a les municipals de 2015.

Pel que fa al seu futur en la política explica que mentre el Partit Popular no el substitueixi ell seguirà complint l'encàrrec que va rebre dels votants fins a final de legislatura.En cas que hi hagi nou regidor es reserva participar d'altres projectes.

L'entrevista a La Casa de la Vila es pot visionar  en diferents re-emissions per TDT o també veure íntegre a www.canal10.cat, dins la programació a la carta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar