Publicitat
Publicitat

La pròxima gespa del camp de futbol: natural, artificial o híbrida?

El que és evident és que la gespa del camp de futbol natural de l'Escala no passa pel seu millor moment. A mitjà i curt termini s'haurà de decidir quina serà la nova aposta si natural, artificial o híbrida. Ajuntament i club de futbol han tingut les primeres reunions per aconseguir la millor solució. 

El que és ara una incògnita és saber que passarà amb la gespa del camp de futbol de l'Escala. El regidor d'Esports, Josep Bofill, va admetre a la Casa de la Vila que l'herba no està en bon estat i que s'hauria de començar a pensar en quina seria la millor solució, si tornar a apostar per la natural o tot el contrari anar cap a nous formats com podrien ser l'artificial o fins i tot amb l'híbrida.

El president del FC l'Escala, Miquel Bosch, s'ha pronunciat al respecte a l'Esports10 de Canal10 Empordà i aposta per la natural. Si no hi hagués herba natural possiblement equips com el Barça B i l'Olot no vindrien a fer partits durant la pretemporada i el camp no s'ompliria i això provocaria que el club no ingressés el que ingressa durant aquests partits.

{{ tall Miquel Bosch, president del FC l'Escala }}

Tenir una gespa de qualitat valdria al voltant d'uns 100.000 euros. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar