Publicitat
Publicitat

El CER incrementa els beneficis de les quines respecte l'any passat

El CER tanca temporada de quines amb millors ingressos que la temporada passada. Els 2mil euros més en beneficis serviran per finançar les seccions de l'entitat. Ara l'entitat posa l'èmfasi en la propera assemblea de socis, on l'objectiu és renovar la junta.

El dia de Reis el CER va tancar una nova temporada de quines.Segons el que s'ha fet de caixa  i sense encara restar el que s'ha anat entregant en premis, tot fa pensar en un increment de beneficis respecte l'any passat.Se n'han celebrat un total de 10 sessions i tant sols les dues últimes l'assistència ha estat fluixa.Tampoc s'ha notat massa el dia que han començat les quines a poblacions veïnes, com havia passat d'altres Nadals.Al balanç final els ingressos poden haver estat superiors a la temporada passat en uns 2mil euros.Els diners aniran molt bé per tirar endavant les seccions de l'entitat i sobretot per pagar el vehicle que s'ha comprat pels desplaçaments dels equips de tennis de taula.

El CER tanca l'any amb la quina i ja pensa en els propers mesos, sobretot en l'assemblea anual que s'ha de celebrar el mes de febrer.L'objectiu és que es presenti una nova junta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar