Publicitat
Publicitat

Acció i comèdia per acomiadar l'any

L'any s'acomiada cinematogràficament parlant amb una mica de tot, les estrenes més destacades d'aquest divendres són 'Bumblebee', 'Santa Claus and Cia', 'Lo que esconde Silver Lake' i 'Eliminada: Drak Web'

L'any s'acaba amb un total de vuit estrenes, novetats que arriben per a tots els gustos i amb estils molt diferents. Els amants dels grans blockbusters tenen una cita amb 'Bumblebee' l'spinoff de Transformers. També hi ha cinema espanyol, francés i una mica de terror. 

Aquest divendres arriben de nou els Transformers, ara però en forma d'Spinoff i amb el petit Autobot Bumblebee de protagonista absolut, ell té  la capacitat d'adoptar la forma d'un Chevrolet groc.

El llargmetratge de ciència-ficció se situa abans de la resta de films 'Transformers', concretament l'any 1987, moment en què Charlie, una noia de 18 anys compra un cotxe de segona mà amb l'objectiu de restaurar-lo. Així descobreix a l'Autobot Bumblebee i ha de decidir ajudar-lo o no. 

 

Travis Knight signa aquesta pel·lícula produïda per Michael Bay i Steven Spielberg. John Cena i Jorge Lendeborg Jr., entre d'altres, formen part del repartiment.

Després de passar per les seccions oficials del Festival de Canes i el Festival de Sitges, arriba a les sales del país el nou film del director David Robert Mitchell, després del seu èxit de taquilla i crítica amb 'It Follows' arriba amb  'Lo que esconde Silver Lake'. 

Andrew Garfield protagonitza el film on fa el paper d'un jove qui coneix la seva veïna mentre neda a la piscina de casa seva. Quan l'endemà ell vol tornar-la a veure, es trobarà que ella ha desaparegut. Això fa que Sam emprengui una cerca, que el portarà a recórrer cada racó de la ciutat, fins al punt que la seva vida esdevindrà una espiral paranoica.

Des de França arriba possiblement l'última comèdia nadalenca de la temporada, arriba 'Santa Clau i Cia' amb Audrey Tatou i Alain Chabat. En aquesta comèdia el Pare Noel s'enfronta a un dels seus pitjors malsons, els 92.000 elfs encarregats de repartir els regals entre els nens s'han posat malalts al mateix temps. Amb l'ajuda de la seva dona Wanda,, Santa baixarà a la terra per buscar la vitamina C que pugui curar els seus elfs.

 

I pels afeccionats al terror l'any acaba amb 'Eliminado: Drak Web', seqüela del film 'Eliminado' de l'any 2015. L'argument gira entorn un jove que troba arxius amagats en la memòria 'caché' del seu nou ordinador, que resulta que ha estat robat. Això el porta a la 'dark web', les profunditats d'Internet, plenes de secrets i activitats criminals de tota mena. El cas serà que el jove explicarà als seus companys la troballa i així els implicarà a tots en una gran embolic, ja que algú els observa i decideix que la nit serà un bon dia per matar-los.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar