Publicitat
Publicitat

Es celebra la Cursa de St Esteve

Una vuitantena d'atletes a la cursa de Sant Esteve, del Club d'Atletisme Flama 91. Edu Vaqué i Desi Mateos, en categoria masculina; i Marily Vanegas, en la femenina

Els carrers del nucli antic van reviure un any més la tradicional cursa de Sant Esteve. Una concentració atlètica no competitiva per estirar les cames i fer baixar els turrons de Nadal que organitza el Club d'Atletisme Flama 91 de l'Escala. La cursa tenia  com a punt de sortida i d'arribada l'esplanada de la Punta i transcorria integrament pel nucli antic, passant per La Platja, la Mar d'en Manassa, el carrer del Port, carrer del Mar i Passeig Jesús Maria Isern. Amb una participació inferior a la d'anys anteriors, primer es va fer un recorregut curt per als més menuts i després es donava la sortida als adults, que havien de fer dues voltes al recorregut. Va regnar un ambient festiu i poc competitiu. 

Els primers en arribar a la meta van ser, en categoria masculina, Edu Vaqué i Desi Mateos. I en categoria femenina, Marily Vanegas:

Al final de la cursa, l'organització va servir una xocolata desfeta ben calenta per a tots els assistents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar