Victòria èpica de l'Escala contra el Sant Feliu de Guíxols

El FC l'Escala tanca l'any amb un triomf agònic contra el Sant Feliu de Guíxols. Els de Sepu han completat la primera volta a casa amb un total de vuit victòries. Una dada a destacar d'aquesta darrera jornada és que des del segon fins al setè han perdut tots, inclosos Bescanó, Sant Feliu i Bosc de Tosca.

Els blaugrana s'aixequen de la derrota dolorosa al camp del Bescanó amb un triomf de prestigui a casa contra el Sant Feliu de Guíxols, una victòria que serveix per consolidar-se en la part més alta del grup primer de la Segona Catalana.

Els de Sepu van sumar els tres punts gràcies a l'encert d'Uri Sala i Moha Chami. Els gols van ser tots a la represa. En el minut 51, Moha Chami treu una falta i Uri Sala remata a la perfecció superant la porteria de Xavi Donat.

Amb l'1 a 0 en el marcador, Musa Fatty, que havia entrat feia poc, podia haver sentenciat però el xut no va anar ben dirigit. També va haver-hi una oportunitat de les botes de Denilson Rivas però no va acabar definint entre els tres pals.

Els visitants, que causaven més sensació de perill que perill real, van prova sort amb algun xut aïllat com el de Marc Feixas que intervé bé el porter local Joan Ureña. Els de Toni Sánchez van tenir també una triple ocasió però entre Ureña i Zhou Moustakim van salvar els mobles.

I en el minut 86, falta a l'interior de l'àrea del local Àlex Fernández a Sanku Jabbie i l'àrbitre va assenyalar penal. Fernández va ser expulsat. Jabbie, el màxim golejador de la lliga, no va fallar des dels onze metres i posava l'empat a 1 en el marcador a falta de quatre minuts pel final.

Un minut més tard, el Sant Feliu de Guíxols, com l'Escala, es va quedar amb deu, ja que el capità Sergi Lanzas va fer una dura entrada a Argi que va ser sancionada amb vermella directa.

La victòria es va confirmar en el minut 90. Cornér llençat per Denilson Rivas i després d'un embolic a l'interior de l'àrea, Moha Chami amb un xut creuat donava tres punts vitals per l'equip de Sepu que els situa líders del grup primer de la Segona Catalana en una jornada en que des del segon al setè classificat han perdut.

Una dada a destacar és que l'Escala no ha perdut cap partit a casa. Els vuit enfrontament que ha jugat tots els ha guanyat.

Després de la victòria de l'Escala, el cos tècnic dona uns dies de descans a l'equip. Els jugadors reprendran l'activitat al Nou Miramar la primera setmana de gener tot preparant l'últim partit de la primera volta al camp del Cassà de la Selva.