Publicitat
Publicitat

Aquestes festes: Cursa de Sant Esteve i repte solidari de natació

Per aquestes festes nadalenques hi han programades dues activitats esportives. La primera serà el dia de Sant Esteve i és que l'Escala torna a ser escenari de la Cursa popular, una cursa que és organitzada pel Club d'Atletisme. I la segona serà el dissabte 29 amb el repte solidari de natació que es farà a la piscina.

La Cursa de Sant Esteve i el repte solidari de natació són les activitats esportives per aquestes festes nadalenques. Dimecres dia 26 es corre la tradicional cursa popular que organitza el club d'Atletisme de l'Escala. Les inscripcions s'han de fer a les 9h del matí, una hora abans de la sortida, que està programada a les 10. El centre neuràlgic serà a la Punta. La inscripció està valorada en quatre euros.

El que no canvia respecte altres edicions és que hi haurà xocolata per a tots els participants. 

 

I el pròxim dissabte 29 de desembre, Ajuntament de l'Escala, piscina municipal i Club Natació Swimfaster de Salt organitzen la tercera edició del repte solidari de natació. Es tracta d'una matinal de 50x100 metres on els participants podran portar una joguina per entregar a Creu Roja. 

Les inscripcions es poden fer trucant al 639.434.347.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar