Publicitat
Publicitat

Moltes pel·lícules comercials a la gran pantalla

La setmana arriba carregada de films comercials com Aquaman o Mary Poppins, també hi ha animació  i  l'aclamat drama japonès 'Un asunto de família'.



Aquest divendres, just a les portes de Nadal, amb els nens de vacances i amb la vista posada al sorteig de la loteria de Nadal desembarquen a la gran pantalla diferents superherois per fer les delícies de petits i grans.

Un de les importants de la setmana i que arriba amb excel·lents números de taquilla serà ‘Aquaman’, un dels superherois de DC còmics que ja hem vist a la gran pantalla ajudant altres companys de feina.

Ara arriba amb la seu pròp film on s’explica els seus orígens, recordem que waren va decidir escollir l’actor Jason Momoa per encarnar al mític home peix i va allunyar la seva imatge dels còmics passant d’un Aquaman ros a un de moreno i amb un toc més misteriós.

Arthur Curry, s'assabenta que és l'hereu del regne submarí de l'Atlàntida. Així es converteix en Aquaman, un superheroi compromès a defensar tot el planeta, encara que per a això hagi de sortir de l'aigua. A la vegada que vol demostrar que ell és digne successor del seu pare. Completen el repartiment Amber Heada, Patrick Wilsom, Wilem Dafoe i Nicole Kidman en la pell de la reina Atlanna.

I no deixem els superherois, però ara parlem d’una súper mainadera amb grans superpoders per fer passar una bona estona a tots els nens i nenes. Parlem de Mary Poppins que torna a la pantalla 54 anys després i amb Emily Blunt en el paper que va donar l’Oscar a Julie Andrews. 

En ‘El regreso de Mary Poppins' de Walt Disney , Mary Poppins reapareix per ajudar a la següent generació de la família Banks, acompanyada pel seu amic fanaler.La cinta, ambientada 20 anys després de l'original, se centra en les vides dels fills de Jane i Michael Banks. El petit Michael s’ha fet gran i viu amb els seus fills i la seva criada. Després d’una important pèrdua, la misteriosa Mary Poppins retorna a la seva vida per ajudar-lo, doncs passi el que passi l’alegria pot curar tots els mals.

L’animació de la setmana arriba amb 'Spider-Man. Un nou univers', una nova versió del clàssic home aranya. En aquesta nova aventura ja no hi ha un sol home aranya, sinó que Miles es convertirà en el Spider-Man del seu univers, sota la tutela de l'original Peter Parker, que prové d'una realitat alternativa. Miles i Peter coneixeran una colla de versions de l'home aranya de diferents universos veïns i junts hauran de fer front a un perill que amenaça tot el multiunivers. 

{{ tall -- spiderman }}

I des de França arriba l’última comèdia d’èxit ‘Sobre ruedas’ on  un home madur addicte a la mentida, empresari exitós, misogin i egoista es farà passar per un home discapacitat que va en cadira de rodes per enamorar la seva assistent. Les coses es complicaran quan ella li presenti a la seva germana, que realment va en cadira de rodes, de la qual s'enamorarà de veritat. 

{{ tall -- sobre ruedas }}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar