Publicitat
Publicitat

Afectacions per l'aturada 21-D

La protesta contra la reunió del consell de ministres a Barcelona provoca talls de carreteres arreu del país. A l'Escala això s'ha notat als centres educatius, especialment a l'Institut El Pedró on han faltat més de la meitat dels alumnes i bona part del professorat. En la resta dels sectors, no cap altra afectació.

Les cues i talls de carretera han estat a l'ordre del dia d'avui arreu del país. L'Escala no n'ha pas estat una excepció, no tant perquè hi hagués cap mobilització al municipi, si no sobretot per talls en carreteres del nostre entorn com ara a Verges, Torroella o en diferents punts de l'Alt Empordà i l'àrea de Figueres. Això ha provocat que molts treballadors que venen de fora no poguessin desplaçar-se amb normalitat fins a l'Escala. Això s'ha notat especialment als centres d'ensenyament.El centre més afectat ha estat l'Institut El Pedró, on pràcticament la meitat de l'alumnat ja no ha anat a classe. A primera hora també faltava quasi la meitat del professorat, que ha anat arribant amb retard pels talls a les carreteres.

Les activitats d'avui, activitats especials d'últim dia de trimestre han resultat alterades per la manca d'alumnes i de professors.

Els talls de carreteres també han afectat els centres de primària, si bé en menor mesura. A l'Esculapi, per exemple, a primera hora més de la meitat dels mestres no havien pogut arribar. A mig matí, ja només faltaven cinc dels 21 mestres en plantilla.I a l'escola Empúries, només han faltat a classe quatre mestres que viuen a Girona. La jornada ha estat també especial, de fet, com cada últim dia lectiu de desembre abans de les vacances de Nadal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar