Publicitat
Publicitat

L'Escala posa lluminàries als passos de vianants més foscos

L'Ajuntament de l'Escala està instal·lant lluminàries als passos de vianants que queden més foscs. S'actua a 70 punts amb un pressupost de 100mil euros. La iniciativa forma part dels pressupostos participatius. Ho explicava el regidor d'urbanisme Josep Bofill a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.

Mica en mica es van posant lluminàries a tots els passos de vianants de l'Escala, ara mateix obligatòries per llei quan es projecta una nova urbanització, però no ho eren  quan es van construir molts dels carrers del municipi.La iniciativa va sorgir dels pressupostos participatius en veure que en certes zones aquests passos queden foscs o poc il·luminats i representen un perill pels vianants que els travessen.En total s'actua a 70 punts.Quan el pas de vianants coincideix amb algun dels fanals de la il·luminació pública , s'aprofita i la lluminària s'hi instal·la, sinó es posa un peu nou just davant.Ho explicava el regidor d'Urbanisme Josep Bofill a l'entrevista de La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on també es referia a la zona de joc habilitada al terreny situat entre la Llar d'infants Ballmanetes i l'Escola Esculapi.

Les obres estan a punt d'acabar i després faltarà un període per poder homologar tots els elements.Bofill és també regidor d'Esports.Explicava que en breu s' instal·larà una pista de Pump Track al barri del Camp dels Pilans de l'Escala.La iniciativa sorgeix fruit de l'escola de ciclisme que recentment s'ha promogut des del club ciclista Esquenapelats.Està inclosa dins el projecte global de Pilans.La construcció de la pista de Pump Track es va adjudicar recentment i es construirà entre gener i febrer de l'any vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar