Publicitat
Publicitat

Últims preparatius per als Pastorets

Els Pastorets de Folch i Torres tornen a l'Escala. Dissabte i diumenge, a la Sala Polivalent, amb una posada en escena molt innovadora, però respectant el text original estrenat enguany farà 102 anys. Hi intervenen més de 30 actors, sota direcció de Ramon Manent.

En Lluquet i en Rovelló tornaran a somniar que van a adorar el nen Jesús al portal de Betlem i que pel camí el malvat Llucifer intentarà impedir-ho de mil-i-una maneres. Ho faran a la Sala Polivalent dissabte i diumenge vinent en sengles representacions de la companyia del Mas Torrat, que dirigeix Ramon Manent. Ja fa dies que els assajos es van intensificant per tenir-ho tot a punt. I és que el sacrifici és important per tots aquells que hi destinen part del seu temps lliure i de família. 

 

La versió que s'escenifica a l'Escala és la clàssica de Josep Maria Folch i Torres, de la qual fa dos anys se'n va commemorar el centenari de l'estrena. L'any passat no es van representar a casa nostra. I aquest any es reprenen amb una posta en escena molt innovadora. 

Se'n faran dues representacions: dissabte, sessió nocturna a les nou; i diumenge, sessió de tarda a les sis. Hi intervenen més de 30 actors, amb la col·laboració del Cor Indika i de l'EMM El Gavià. El director, Ramon Manent, nét de Folch i Torres, no s'està de reivindicar la qualitat d'aquest espectacle tant tradicional en què grans i petits poden divertir-s'hi de part de bo. 

Les entrades per a qualsevol de les dues sessions es poden adquirir de forma anticipada a la botiga Ca la Joina al preu de 6€. També una hora abans de l'espectacle, a la guixeta de la Sala Polivalent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar