Publicitat
Publicitat

Xocolatada per la Marató a l'Escola Empúries

L'Escola Empúries col·labora amb la Marató de TV3 amb activitats als patis i una xocolatada. El centre ha estat obert tota una tarda i s'ha comptat amb la col·laboració de mares i pares dels alumnes. L'urna on es recullen els diners serà a la secretaria de l'escola uns dies més per qui hi vulgui fer aportacions.

Anunci 0s

Enguany, els alumnes de l'Escola Empúries han organitzat  tota una tarda d'activitats per col·laborar amb la Marató de TV3.Hi han participat  totes les classes, des d'infantil als més grans de sisè.Ha estat també una xocolatada solidària, amb xocolata calenta per a totthom.La xocolata la cedit l'empresa Ausolan, que gestiona el menjador escolar.Hi han col·laborat les dues cuineres, que han cuinat la xocolata,  i també mares d'alumnes de segon curs, que s'han encarregat de servir.Enguany la Marató de TV3 recull fons per investigar contra el càncer, una malaltia que en un moment o altre afecta la majoria de famílies.

Encara no es coneix quina xifra de diners s'ha recollit, ja que l'urna serà a secretaria uns dies més.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar