Derrota contra el Bescanó abans de rebre el Sant Feliu de Guíxols

El FC l'Escala perd a Bescanó i ja no és líder en solitari. Compta amb els mateixos punts que l'equip blau. Gerard Muñoz i Gerard Vega van fer els gols locals mentre que Denilson Rivas va ser l'únic golejador visitant. El màxim golejador escalenc, Ignasi Massó, va ser expulsat per doble targeta en la mateixa acció.

L’Escala per tercera vegada consecutiva encaixa derrota al camp del Bescanó. En aquest tercer intent el duel ha estat molt més ajustat que els altres anys. El marcador final va ser de 2 a 1. El resultat més just hagués estat l'empat. Amb la derrota dels escalencs els bescanonins compten amb els mateixos punts que l'Escala.

El primer gol del Bescanó va ser en el minut 10. Gerard Muñoz, exjugador blaugrana, va rematar de cap en el primer cornerdel duel  i va superar a Joan Ureña.

L’empat va venir en el minut 34. Denilson Rivas va superar a Joan Masalle amb un xut de falta. El 10 de l'Escala feia el cinquè gol del curs.

El gol de la victòria va ser en el minut 49 . Gerard Vega culmina de cap una gran jugada de l'equip blau. La diana del dorsal 17 va servir per trencar l'empat.

I en la darrera jugada del partit, l'Escala va tenir l'empat, però Richy Hurtado va fallar. El dorsal 23 es va lamentar durant una llarga estona.

La mala notícia, a banda del resultat, va ser que Ignasi Massó va ser expulsat en el minut 70. Les dues targetes les va rebre en la mateixa acció. Amb aquesta expulsió, l’Escala no podrà comptar amb Ignasi Massó pel partit de diumenge a casa contra el Sant Feliu de Guíxols.

L’Escala, tot i l’ensopegada, continua com a líder amb 36 punts, mateixa puntuació que Bescanó, segon classificat.