Publicitat
Publicitat

Temporada història al grup 29 de la Quarta Catalana

En el grup 29 de la Quarta Catalana aquest any s'estan vivint duels veïnals històrics i d'alçada perquè tots els equips pròxims a l'Escala oscilen en les primeres posicions. El Verges és el líder del grup amb 31 punts i aquest dissabte a les 5 juga a casa contra el Palamós. 

El segon classificat, que és el Viladamat, amb 29 punts, visita dissabte a 2/4 de 4 al Bellcaire, tercer classificat. El Viladamat, que és entrenat per l'escalenc Xavi Carmona, arriba a la cita havent perdut la passada jornada a casa contra el Jafre per 1 a 2. El solitari gol de l'anxover i màxim golejador de la lliga, David Puig, no va servir per evitar la derrota. Situació oposada pel Bellcaire que disputarà el derbi baixempordanès havent sumat tres punts importants contra l'Albons. El resultat va ser de 2 a 1. Van valer els gols de David López, el dorsal 8 i capità de l'equip bellcairenc.

{{ tall Ivan Oliu, tècnic del Bellcaire }}

El quart classificat del grup és l'Albons i aquesta jornada, concretament dissabte a les 6, visita el camp del Sarrià de Ter, setè classificat amb 5 punts menys però amb partit més disputat. Els d'Eloy Lagares jugaran aquest enfrontament havent encaixat derrota diumenge passat al camp del Bellcaire per 2 a 1. El solitari gol de penal de Jordi Galceran no va ser suficient per tumbar al conjunt dirigit per Ivan Oliu. 

Per la seva banda, el Jafre, que ocupa la sisena posició amb 24 punts, i que compta amb un partit menys, diumenge a les 4 juga al camp de la Pera. Els de Tomàs Bastit venen de superar al Viladamat gràcies als gols de Francesc Xavier Davesa i Marti Soles.

{{ tall Marc Bantí, jugador del Jafre }}

L'equip menys golejat del grup és el Bellcaire, que porta 13 gols en contra. I l'equip que fa més gols és el Caldes de Malavella, instal·lat a la vuitena posició.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar