Publicitat
Publicitat

Como la vida misma o Mortal Engines a la pantalla gran

Aquest setmana són moltes les estrenes que arriben a la cartellera, les més destacades 'Como la vida misma' , 'Mortal Engines' o 'MiAmor perdido' totes acompanyades de cinema infantil i drames. 

Una setmana més fem un repàs a les estrenes de les sales de cinema, aquest cap de setmana arriba un blockbuster d'acció produït per Peter Jackson. També hi ha dosis de cinema espanyol amb el més nou de la directora Iciar Bollarin o una nova comèdia amb Dani Rovira de protagonista. Els petits de la casa poden gaudir de dos títols d'animació i els amants del suspens tenen una cita amb una nova entrega de 'Los casos del departamento Q'.

El llançament més important d'aquest cap de setmana serà la súper producció 'Mortal Engines', un film de cinència ficció produït pel trio creatiu de la trilogia 'El senyor dels anells'. 

Mortal Engines és el primer títol d’un total de quatre llibres que arribaran a les nostres pantalles properament. La producció està basada en la novel·la homònima de Philip Reeve, que situa l’acció en un món post-apocalíptic on regna la manca de recursos i la lluita per la supervivència. 

La història se centra en milers d’anys després de la destrucció de la civilització per un cataclisme, la humanitat s’ha adaptat i conviu amb una nova forma de vida que ha sorgit. Ara, les grans ciutats es troben en moviment vagant per la Terra i atacant sense pietat als pobles més petits. Tom, provinent de la classe baixa de Londres, haurà de lluitar per la seva vida després de trobar-se amb l'enigmàtica Hester. Dos personatges oposats, els camins dels quals mai haurien d’haver-se creuat, però hauran de crear una peculiar aliança destinada a canviar el curs del futur. 

Per aquells que busquin un film més tranquil arriba la romàntica 'Como la vida misma' film amb producció catalana i un repartiment format per Oscar Isaac, Olivia Wilde, Antonio Banderas, Samuel L. Jackson i pels actors catalans Laia Costa i Àlex Monner. 

La pel·lícula narra una història d'amor ambientada entre Nova York i Espanya, i que s'estén al llarg de diverses generacions, amb personatges que interactuen i s'entrecreuen. 

La dosis espanyola arriba amb 'Miamor Perdido' el més nou dels actors Dani Rovira i Michelle Jenner, una comèdia romàntica que també té diverses opcions per entrar dins el top 5 de pel·lícules més vistes de la setmana. 

Un monologuista que comença a tenir èxit i una actriu de teatre que sobreviu treballant com a cambrera s'enamoren la mateixa nit que acaben amb les seves respectives parelles i decideixen anar-se'n a viure junts i acollir un gat que han trobat al carrer. Una tarda, plantejant-se que tota relació s'acaba, tenen una discussió que finalitza amb la ruptura de la relació. Paral·lelament, Miamor, el gat que havien adoptat, s'escapa i desapareix. Olivia assumeix que el gat està mort, igual que l'amor que els unia, però Mario el manté viu d'amagat. Quan ella ho descobreix se sent enganyada i li declara la guerra a Mario.

El fet real de la setmana arriba amb "Yuli" història biogràfica del ballarí cubà Carlos Acosta. La cinta, premiada al Festival de Sant Sebastià com a millor guió, és un viatge temporal a través de la vida del primer ballarí negre que va interpretar alguns dels papers més famosos del ballet, originàriament escrits per a blancs. Íciar Bollarín signa aquest 'biopic', que va des de la dura infantesa d'Acosta fins a la seva maduresa, etapa que serà protagonitzada pel mateix ballarí, que ha format part de companyies de gran prestigi com el Houston Ballet o el Royal Ballet de Londres.

Finalment aquesta setmana també tenim cinema britànic amb el director de culta Dominic Savage, qui presenta 'La búsqueda de la felicidad'. En aquest drama, l'actriu Gemma Arterton interpreta Tara, una dona, mare i mestressa de casa que viu a Londres amb el seu marit i els seus dos fills. Ella està asfixiada per les responsabilitats i cansada de la vida monòtona que porta. Per això, veu que necessita una via d'escapament i pren la decisió de fer un viatge. Dominic Cooper és el coprotagonista d'aquest film que pot recordar al drama 'Revolutionary Road'.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar