Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala es juga el liderat a Bescanó

El FC l'Escala aquest dissabte es juga el liderat al camp del Bescanó, un estadi on hi ha perdut en els dos darrers anys. 

En els dos darrers anys ni Albert Gasca ni Ricard Ferrer han sumat cap punt del camp del Bescanó. Ara és el torn de Sergi Luís que espera trencar la mala ratxa en el tercer intent. Els escalencs defensaran el lideratge, dissabte a les 4 de la tarda, davant d'un rival que l'any passat va fer les promocions d'ascens a Primera Catalana. Recordem que l'Escala compta amb 36 punts mentre que el Bescanó té 3 punts menys.

També aquest mateix camp de setmana, el sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala juga a la pista del Santjoanenc, tercer classificat de la Tercera Catalana que com l'Escala l'any passat jugava a Primera. I el sènior femení es desplaça fins a Lloret després de perdre contra el Blanes i guanyar contra el Sant Julià de Ramis. 

Pel que fa a tennis taula, l'equip de la Superdivisió descansa mentre que el segon equip, el de Divisió d'Honor, té triple ració. Les pistes que visitaran seran les de Peñaskal, Errenteria i Irún Leka Enea. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar