Publicitat
Publicitat

El Pla de Barris s'acomiada de l'Escala

Demà a la tarda el Pla de Barris organitza una xerrada sobre seguretat ciutadana a Can Masset. És l'últim acte d'aquesta oficina que durant un any ha treballat per la millora social del nucli antic de l'Escala i que ara tancarà, un cop finalitzat el programa.

Anunci 0s

L'oficina del Pla de Barris està ultimant els seus dies a l'Escala, ja que el projecte acaba a finals d'aquest any 2018. El programa urbanístic del Pla de Barris incloïa un apartat destinat a la millora social del nucli antic, que s'ha conduït des d'aquesta oficina ubicada a la planta baixa de Can Masset i que ha comptat amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. L'acte oficial de comiat es farà dimarts vinent dia 18 de desembre a l'oficina del Pla de Barris.

I per a tancar la sèrie d'actuacions que s'han dut a terme des d'aquesta oficina, demà a dos quarts de set de la tarda s'organitza l'última activitat. Es tracta d'una xerrada sobre seguretat ciutadana oberta a tothom.

La xerrada es fa a la sala polivalent del Casal dels Jubilats, al primer pis de Can Masset. © 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar