Publicitat
Publicitat

Trasllat de l'arxiu històric a l'Alfolí

L’ajuntament ha iniciat el trasllat de l’arxiu històric a la segona planta de l’Alfolí de la Sal. Es preveu poder obrir les noves instal•lacions el mes de març vinent.

L'arxiu històric municipal, repartit fins ara entre el Museu de l'Anxova i de la Sal i la casa consistorial s'està traslladant aquests dies a la segona planta de l'Alfolí de la Sal. En el nou espai s'ha adequat amb les condicions de temperatura i humitat adequades per a la bona conservació dels documents.

El procés de trasllat inclou el canvi dels arxivadors per uns de nous més adequats i la seva instal·lació en la seva ubicació definitiva. I inclou també el trasllat de l'arxiu fotogràfic municipal per al qual s'ha adequat un espai especific.

Es preveu que el trasllat i posada en marxa dels nous espais d'arxiu històric puguin estar enllestits pels volts del mes de març vinent. Apartir d'aquell moment, serà molt més còmoda i assequible qualsevol consulta a aquest fons. Tant de forma presencial com també, progressivament, de forma online.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar