Publicitat
Publicitat

Trasllat de l'arxiu històric a l'Alfolí

L’ajuntament ha iniciat el trasllat de l’arxiu històric a la segona planta de l’Alfolí de la Sal. Es preveu poder obrir les noves instal•lacions el mes de març vinent.

Anunci 0s

L'arxiu històric municipal, repartit fins ara entre el Museu de l'Anxova i de la Sal i la casa consistorial s'està traslladant aquests dies a la segona planta de l'Alfolí de la Sal. En el nou espai s'ha adequat amb les condicions de temperatura i humitat adequades per a la bona conservació dels documents.

El procés de trasllat inclou el canvi dels arxivadors per uns de nous més adequats i la seva instal·lació en la seva ubicació definitiva. I inclou també el trasllat de l'arxiu fotogràfic municipal per al qual s'ha adequat un espai especific.

Es preveu que el trasllat i posada en marxa dels nous espais d'arxiu històric puguin estar enllestits pels volts del mes de març vinent. Apartir d'aquell moment, serà molt més còmoda i assequible qualsevol consulta a aquest fons. Tant de forma presencial com també, progressivament, de forma online.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar