Publicitat
Publicitat

Josep Lluís López es converteix en el tercer president del Club Tennis l'Escala

Josep Lluís López es converteix en el tercer president del Club Tennis l'Escala. El que fins ara havia estat secretari del club passa a rellevar a Francesc Targa, president de l'entitat durant vint anys. La nova junta directiva té com a objectiu modernitzar el club. 

Josep Lluís López és des de dimecres el nou president del Club Tennis l’Escala. El que era el secretari del club passa a ser la cara visita de l’entitat. La junta directiva encapçalada per Josep Lluís López va ser l’única candidatura que es va presentar i no ha calgut fer eleccions. De fet, en el club tennis l’Escala mai s’han fet eleccions i això que va néixer el 1996.

Francesc Targa, que ha estat president des de 1996 el Club Tennis l'Escala excepte dos anys que el club va ser presidit per David Saura, posa l'accent en la gran evolució que han tingut les instal·lacions.

Per cert, demà dimecres es comença a canviar el sistema d'il·luminació de les pistes municipals, una sol·licitud que el club demanava des de feia bastant de temps.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar