Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala es col·loca quart a Super

El CER l'Escala encadena la segona victòria consecutiva i ascendeix a la quarta posició de la Supervisió Masculina de tennis taula. Els escalencs han superat aquest dissabte al migdia al Visit Pontevedra per la via ràpida. El triomf arriba abans de visitar la pista del líder Arteal Santiago. 

El CER l'Escala aconsegueix la cinquena victòria a la Superdivisió masculina després de vèncer al Visit Pontevedra per 4 a 0. Kirill Shvets va fer dos punts i Diogo Dos Santos i Sergi Gran en van fer un cadascun. Amb aquest triomf els escalencs pugen per primera vegada a la quarta posició. 

En el primer enfrontament, el figuerenc Sergi Grau va superar per 3 a 0 a Pedro Fernández. El duel entre el jugador del CER l'Escala i el palista del Visit Pontevedra va ser molt ajustat sobretot en el primer i tercer onze. Els resultats: 13 a 11, 11 a 8 i 15 a 13. 

En el segon cara a cara, el rus Kirill Shvets va derrotar a Ignació Fernández per 3 a 0 més fàcilment. Va ser enfrontament ràpid còmode pel jugador estranger del CER l'Escala. Els marcadors: 11 a 6, 11 a 7 i 11 a 2. 

En el tercer partit, el portuguès Diogo Dos Santos va suar de valent per vèncer per 3 a 2 a Nicolas Daniel, el jugador més perillós del Visit Pontevedra. El jugador del CER l'Escala anava perdent per 0 a 1 però va capgirar el marcador fins arribar al 2 a 1, però Nicolas va empatar a 2 i s'ho van jugar tot en el cinquè onze, que va ser molt ajustat. Diogo va guanyar-lo per 11 a 9. Els resultats: 4 a 11, 11 a 6, 11 a 9, 8 a 11 i 11 a 9.

I el 4 a 0 va arribar de la mà de Kirill Shvets, ja que es va imposar per 3 a 0 a Pedro Fernández. Novament, el jugador rus va tenir un partit bastant còmode i va fer el segon segon punt individual. Els marcadors: 11 a 7, 11 a 6 i 11 a 7. 

 Resultat: CER l'Escala 4, Visit Pontevedra 0.

La pròxima cita pels escalencs serà el pròxim 22 de desembre la pista de l'Arteal Santiago, actual líder de la Superdivisió Masculina de tennis taula.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar