Publicitat
Publicitat

Comencen les quines del CER

El CER de l'Escala ja ha iniciat la temporada de quines de Nadal. Se'n faran 10, fins al dia 6 de gener, tots els diumenges i festius. La mecànica és la mateixa de sempre, amb la novetat que es podran obtenir joguines o sopars a restaurants.

Aprofitant els festius del Pont de la Puríssima, el Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala ha començat la temporada de quines, que s'allargarà fins al dia de Reis, el 6 de gener. Són les úniques que s'organitzen a l'Escala en totes les festes de Nadal. Se'n faran 10 jornades, coincidint amb els diumenges i festius assenyalats. La mecànica és la mateixa que els darrers anys, amb un sistema de punts que es poden bescanviar per regals.

Aquest any hi ha novetats en el funcionament. S'incorpora la possibilitat de canviar punts per joguines i un dia especial on se sortejaran sopars a restaurants de l'Escala. I també hi haurà dos cantaires.

Els diners que el CER recull amb les quines es destinen a mantenir les activitats de la quasi quinzena de seccions que té l'entitat, com el tennis de taula, la ceràmica, el rem o les motos. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar