Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament publica la quarta edició del llibre 'L’Escala, imatges de tres segles'

L'Ajuntament publica la quarta edició del llibre "L’Escala, imatges de tres segles", després de la bona acollida per part del públic que van tenir les tres edicions anteriors. En aquesta ocasió, s'inclou un text de Jordi Sargatal, fotografies de  l’Associació Fotogràfica Cromàtica del CER i pintures de Lluís Roura.

Anunci 0s

L'Ajuntament de l'Escala reedita el llibre "L'Escala, imatges de tres segles", una publicació que és un homenatge als grans fotògrafs de la vila: els desapareguts Josep Esquirol, Joan Lassús i Vernon Richards, i els actuals com Miquel Bataller. El llibre explica la història del municipi a través de la fotografia, amb textos traduïts en quatre idiomes de l'arxivera municipal i directora del museu Alfolí de la sal, Lurdes Boix. I també compta amb el disseny i les pintures de Lluís Roura. "L’Escala, imatges de tres segles" es va presentar per primera vegada l’any 2002 i se n’han fet dues edicions més. L’excel·lent qualitat del llibre i el gran èxit assolit amb les tres edicions anteriors ha fet que l’Ajuntament considerés que mereixia una quarta edició, amb el mateix format i característiques.

Aquesta vegada, però, a proposta de l’alcalde i consensuat amb els autors del llibre, s’incorpora al final una part dedicada al patrimoni natural de l’Escala amb text de Jordi Sargatal i fotografies de l’Associació Fotogràfica Cromàtica del CER, fetes expressament per a l'ocasió. 

Aquesta quarta edició del llibre es va presentar diumenge al matí a l'Alfolí de la sal amb la presència de tots els autors implicats. Va tancar l'acte una actuació del prestigiós violoncel·lista Ramon Bassal.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar