Publicitat
Publicitat

Poca participació però satisfacció a la Setmana de la Bíblia

L'Escala ha celebrat per primera vegada la Setmana de la Bíblia, i ho ha fet amb tres activitats : la projecció d'una pel·lícula, una lectura dramatitzada i una caminada. Els organitzadors estan satisfets tot i la minsa  participació.

Anunci 0s

La caminada bíblica ha estat la darrera de les activitats que han tancat la celebració de la Setmana de la Bíblia en la seva tercera edició, però en la primera vegada que l'Escala  ha participat en aquesta activitat que es promou des de l'Associació Bíblica de Catalunya.A la caminada hi han participat una dotzena de persones, la mateixa quantitat que a la resta d'activitats.Les activitats van començar amb la projecció d'una pel·lícula i tertúlia posterior, van continuar amb una lectura dramatitzada del llibre de Ruth i es tancaven amb la caminada bíblica.Es valora en positiu el contingut tot i que ja es pensa en properes edicions i noves propostes.

A les activitats hi han participat persones de diverses confessions religioses, un dels objectius que es buscaven.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar