Publicitat
Publicitat

Arriba la quarta edició de Nadal al Museu

Del 6 de desembre al 7 de gener arriba una nova edició de Nadal al Museu.  Els nens i nenes que visitin els museus de la Xarxa de Museus de Girona es convertiran en detectius per resoldre missatges secrets i descobrir el patrimoni cultural.  Sota el lema ‘Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu’ es volen promocionar les visites de públic familiar als museus gironins, amb premis, jocs i activitats.

Del 6 de desembre al 7 de gener tindrà lloc la quarta edició de Nadal al Museu. Els 26 museus que integren la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona s'uneixen de nou sota el lema 'Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu' per motivar les visites de públic familiar durant les festes nadalenques i així aconseguir que els museus entrin dins l’imaginari familiar com un espai obert, lúdic, amable i acollidor.

Enguany nens i nenes es transformaran en petits detectius per descobrir els missatges secrets que amaguen els museus. Una activitat conjunta que els 26 museus han preparat als seus visitants on a través d'un joc de pistes els més petits podran apendre del patrimoni cultural de cada museu; una bona oportunitat per descobrir amb família els museus de les comarques de Girona. A més a més del joc de pistes, cada museu ha preparat activitats especials per fer durant aquest període vacacional. Així mateixa s'ha engegat una campanya a les xarxes social a través del hashtag #NadalalMuseu  per compartir les aventures viscudes.

Els 26 museus integrants de la 4a edició 'Aquest Nadal, la teva aventura comença al museu' son entre altres el Museu Etnològic del Montseny, l'Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries, Museu de la Garrotxa, Museu del Cinema. Col·lecció Tomàs Mallol o el Museu del Suro de Palafrugell. L'Escala participa tant amb el Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries com el Museu de l'Anxova i de la Sal.

Cal destacar que el MAC Empúries participa aportant un total de 6 activitats especials per aquest Nadal com són el Tallers d’Arqueologia, Decoració de nadal com els antics habitants d'Empúries, Calendarium, Gimcana emporitana, Teatre i màscares i la fabricació de fanalets amb decoració grecoromana. Per totes les activitats cal fer reserva a  reservesempuries@gencat.cat o al telèfon 972 77 59 76.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar