Publicitat
Publicitat

Terror, animació i acció a la gran pantalla

Aquesta setmana la cartellera s'omple de cinema per a tots els gustos. En són un exemple el film d'animació 'Ralph Rome internet' segona entrega de Rompe Ralph, el film d'acció de les noves aventures de 'Robin Hood' o 'Suspiria' el més nou de l'actriu Dakota Johnson.

De nou ens trobem amb una d'aquelles setmanes on les estrenes de cinema, avancen uns dies la seva arribada a la cartellera per les festes intersetmanals. Aquesta setmana arriben 10 novetats i de totes elles en destaquem quatre, les que tenen més opcions de lluitar per una posició dins el top 5 de pel·lícules més vistes de la setmana. Una de les importants de la setmana serà 'Robin Hood' una nova versió d'aquest personatge ara amb Taron Egerton de protagonista acompanyat de Jamie Foxx, Jaime Dornana i Eve Hewson. 

La primera vegada que el personatge de Robin Hood apareixia en el cine va ser l’any 1922, en una pel·lícula muda protagonitzada per Douglas Fairbanks, que també va fer de guionista i productor. Així va començar la fal·lera de Hollywood per aquest personatge sorgit d’una llegenda anglesa que parlava d’un bandoler que robava als rics per donar-ho als pobres i que era un expert amb l’arc i les fletxes. 

 

En aquesta ocasió es remuntarà fins als orígens del personatge que després de tornar de les croades es trobarà amb un bosc de Sherwood infestat de corrupció. Decidit a posar-hi remei, formarà equip amb altres bandolers i combatrà el mal. El film pren un estil més fosc, amb moltes escenes d'acció i amb un toc de les pel·lícules de superherois. Aquesta però no serà l'última entrega de Robin Hood, doncs, Sony ha decidit portar a la pantalla gran una nova versió de la història però des del punt de vista de Lady Marian. El film que encara es troba en una fase de preproducció estarà protagonitzat per Margot Robbie que ja ha tancat un acord amb la productora.

Aquesta setmana també arriba el reamke de 'Suspiria' un clàssic dels anys 70 de Dario Argento. Ara li agafa el relleu Luca Guadagnino director italià elogiat recentment per 'Call Me by Your Name'. Dakota Johnso, Chloë Grace Moretz, Tilda Swinton, Mia Goth i Jessica Harper són part de l'elenc protagonista.

Susie Bannion, una jove i ambiciosa ballarina s’instal·la a Berlín per rebre classes en una prestigiosa escola de ballet. De seguida descobrirà que alguna cosa fosca comença a tenir lloc a l’acadèmia, una foscor que devora la directora artística, a ella mateixa i també a un afligit psicoterapeuta. Tots hauran de fer front a aquest malson.

Pels més menuts de la casa arriba la segona entrega de 'Rompe Ralph' ara titulada 'Ralph Rompe Internet', en aquesta segona entrega els protagonistes inicien una aventura per internet per aconseguir una volant nou per controlar els videojocs, una peça única i quasi de col·leccionista. La seva confortable vida i la seva amistat es posarà a prova dins el món de les xarxes socials, els vídeos populars, els virus informàtics i els nous videojocs en línia que s'allunyen molt del món d'on ells venen.

L’any 2001 Julia Roberts va guanyar un Oscar per Erin Brockovich. Era la seva quarta nominació i finalment ho va aconseguir. Des de llavors l’Acadèmia no l’ha tingut en compte ni una sola vegada i sembla que l’actriu ha decidit posar remei a la situació amb 'El regreso de Ben' una història dura i dramàtica de les que agraden a l'acadèmia. 

La pel·lícula segueix a Ben Burns , un noi de 19 anys que els problemes amb les addiccions el porten a tornar a casa a la vigília de Nadal. La seva mare li dona la benvinguda però ràpidament s’adona que alguna cosa li passa i està patint.  24 hores que poden canviar les seves vides per sempre i en què tot tipus de veritats sortiran a la llum, Julia Roberts haurà de fer tot el possible per evitar que el seu fill i tota la seva família s’ensorrin, enfrontant així  un dels moments més difícils de la seva vida.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar