Publicitat
Publicitat

La jugadora de pàdel Maria Subirà se centra en els estudis

La jugadora de pàdel Maria Subirà està contenta dels resultats que ha aconseguit aquest 2018 i l'any vinent té molts més objectius, entre els quals el màster que es farà el gener. Subirà aquest any fa segon de Batxillerat i vol entrar a la carrera de Medicina i és per això que ha hagut de centrar-se en els estudis. 

L'escalenca Maria Subirà ha tancat un 2018 de manera positiva. Ha estat un any en què la jugadora de pàdel ha hagut d'aprendre a organitzar-se perquè actualment està cursant segon de Batxillerat a l'Institut El Pedró de l'Escala i té com a objectiu entrar en la carrera de Medicina, una de les titulacions en la que es demana més nota. És per aquest motiu que ha hagut de dedicar-se més en els estudis i no tant en el pàdel. 

Malgrat no entrenar el que li agradaria, Subirà, que actualment juga al Indoor Figueres, considera que ha fet un bon paper durant aquest any. Pel 2019 també té més objectius. 

Subirà va començar a practicar el tennis als 4 anys i ja als 10 es va decantar pel pàdel. Recordem que per tercer any seguit ha quedat primera en el rànquing gironí en la categoria absoluta als seus 17 anys. 

Aquests són els principals titulars de Maria Subirà a l'Esports10 d'ahir dimarts. Es pot recuperar l'entrevista al servei a la carta de Canal10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar