Publicitat
Publicitat

ERC demana un pla per actuar a les urbanitzacions perifèriques

Esquerra Republicana de l'Escala demana un pla per abordar amb ordre les necessitats que necessiten les urbanitzacions del municipi, un pla que es pugui seguir i coordinar també amb les aportacions de l'oposició. És un dels temes tractats a l'entrevista d'aquesta setmana a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.

Esquerra Republicana de l'Escala demana que des del govern municipal es crei un pla d'actuació a les urbanitzacions del municipi més allunyades del nucli antic i de les zones més poblades.El grup entén  que algunes d'aquestes urbanitzacions no disposen de tots els serveis ni donen una bona imatge de cara a l'exterior i que cal actuar-hi.També es té clar que donat el volum d'obres a fer no es pot abordar a curt termini.En projectes de grans dimensions com aquests, des d'Esquerra Republicana es demana disposar d'informació regularment, per poder seguir el que s'està fent i a la vegada poder-hi fer aportacions.

Ho comentava Etna Estrems a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on entre d'altres també valorava els resultats de les eleccions andaluses.Explicava que tant a Andalusia com a d'altres comunitats i a l'Estat espanyol, els resultats electorals són ben diferents dels de Catalunya o el País Basc.

Pel que fa a l'Escala i a la possibilitat de que a les properes municipals hi hagi fins a 10 llistes que es presentin, Etna Estrems entén que això és un reflex de la dificultat que les forces polítiques tenen per trobar el seu espai.L'entrevista a La Casa de la Vila es pot veure en diferents re-emissions per la TDT i a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar