Publicitat
Publicitat

El ple aprova per unanimitat cedir els terrenys per l'ampliació del CAP de l'Escala

L'ampliació del CAP actual de l'Escala ja és més a prop, després que ahir el ple de desembre votés per unanimitat la cessió dels terrenys de propietat municipal a la Generalitat. Es tracta d'una parcel·la de 622 metres quadrats. Al ple també es va donar compte de la venda de la casa de la Matilde Espinosa per poc més de 185.000 euros.

El ple del mes de desembre a l'Ajuntament de l'Escala aprova inicialment i per unanimitat cedir els terrenys que queden entre l'ambulatori i la Comissaria de Mossos i Policia Local i que són de titularitat municipal a la Generalitat per tal que es pugui tramitar el més aviat possible l'ampliació del CAP. A la sessió plenària hi havia onze punts. A més d'aquesta cessió de terrenys també hi havia la venda de la casa de la Matilde Espinosa per 185.000 euros. 

Aquest és un tema que sona de fa temps. Ja el 2016 les dades d'atenció que havia registrat el Centre d'Atenció Primària de l'Escala apuntaven a què feia falta una ampliació de l'edifici per a poder atendre la demanda creixent. I així ho va expressar la Fundació Salut Empordà, gestora del servei, en un Consell de Salut Municipal celebrat al setembre de fa dos anys, en què també va dir que ja es treballava perquè la Generalitat inclogués l'obra en el pla d'inversions a curt termini. Segons l'alcalde, el govern català té intenció d'incloure aquesta obra en els pressupostos.

Tots els grups a l'oposició van donar suport a aquest punt. 

Aquest és l'últim ple de l'any 2018. Van excusar la seva assistència els regidors del PdeCat Robert Bosch i Laia Oriol i el regidor de Medi Ambient, Àngel Rodríguez.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar